Adviseur Werkgeversadvies

By 2020-03-04Geen categorie

De dienstverlening bij onze opdrachtgever bestaat uit 4 teams: Accountmanagement, Werkgeversadvies, Services en Support. Dit bedrijfsonderdeel behartigt de (verzekerings)belangen van de grote praktijken en zorgondernemingen. Deze teams zijn sparringpartner van grote praktijken en zorgondernemingen voor het in kaart brengen van alle bedrijfsrisico’s en adviseren hen over zaken waar zij met hun praktijk of onderneming als werkgever mee te maken hebben. Ons doel en uitdaging is om elk account de aandacht te geven die gewenst en nodig is. Hiervoor is een klantensegmentatie gemaakt met elk een specifiek bedieningsconcept.

Voor het team Werkgeversadvies zijn wij op zoek naar een collega Adviseur Werkgeversadvies op medior niveau die affiniteit heeft met zowel de Cure als de Care markt en aardig wat sporen heeft verdiend op gebied van consultancy.

 

Wat ga je doen in deze rol?

Als Adviseur Werkgeversadvies ben je de persoonlijk adviseur van onze klanten met een huisartsen of tandartsenpraktijk. Je bent hun schakel maar je acquireert daarnaast met groot enthousiasme nieuwe klanten en maakt daarbij gebruik van je eigen netwerk dat je met plezier onderhoudt. Je (ver)kent de markt, hebt een gezonde commerciële drive, je hebt zeer goede kennis van de materie en zoekt actief naar kansen om deze vervolgens actief te verzilveren. Het ontwikkelen en onderhouden van duurzame klantrelaties dankzij het vertrouwen dat je bij hen opbouwt, is kenmerkend voor jouw stijl van werken. In jouw contacten leg je de nadruk op verkoopgericht advies en je overtuigt op basis van vakkennis en persoonlijke impact: dat is jouw gunfactor!

Als Adviseur Werkgeversadvies ga je primair aan de slag met het verkopen en adviseren van de praktijkscan. Dit is een tool die is ontwikkeld om met name huisartsen en tandartsen te helpen grip te krijgen op het reilen en zeilen van hun praktijk zodat ze daar gepaste interventies op los kunnen laten. Kennis van de belangrijkste ontwikkelingen die spelen binnen de markt voor werkgevers (in het bijzonder huisartsen en tandartsen) is dus erg mooi meegenomen. Uiteraard is het diensten- en verzekeringspakket  van onze opdrachtgever je volstrekt eigen. Je werkt intensief samen met je collega-adviseurs van de binnen- en de buitendienst en bent ook nog in staat om over de grenzen van je eigen vakgebied te kijken. Gezamenlijk beheer je de portefeuille en breid je die gestaag uit.

 

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een relevante opleiding op HBO tot WO niveau en dito werkervaring die aansluit bij deze functie. Verzekeringskennis of WFT certificaten vormen een hele mooie pré;

  • Je hebt een bewezen track record van zakelijke advisering.
  • Je bent van nature zeer commercieel en klantgericht ingesteld.
  • Je bent een netwerker en beschikt over een relevant netwerk.
  • Je drukt je uitstekend mondeling en schriftelijk uit,
  • Je vindt het een uitdaging om samen te werken met collega’s uit andere disciplines.
  • Je voert je werkzaamheden vaak zelfstandig uit, wanneer nodig ook in de avonduren.

Je bent collegiaal en helpt je team om gezamenlijk de doelstellingen te bereiken.

 

Dit bieden wij jou!

Een afwisselende functie in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid. Verder zijn er ruime studie- en opleidingsmogelijkheden, een dertiende maand en korting op financiële producten. Je verdient een marktconform salaris dat afhankelijk is van opleiding en ervaring en geniet de emolumenten die passen bij een buitendienst functie. Je werkweek bedraagt 38 uur en er bestaat een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem dat naar eigen keuze is in te richten.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Aniel Autar via aniel.autar@365recruiting.nl of bel naar 06 3862 5341.

Contact

Author Contact

More posts by Contact